Over de activatiecode

Een activatiecode is een code die u ontvangt bij de aanschaf van een licentie voor Kaspersky Small Office Security. Deze code is vereist voor de activatie van het programma.

De activatiecode is een unieke sequentie van twintig cijfers en Romaanse letters in de notatie xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx.

Afhankelijk van hoe u het programma hebt aangeschaft, kunt u de activatiecode verkrijgen op één van de volgende manieren:

De licentieduur begint vanaf de datum waarop u het programma activeert. Als u een licentie hebt aangeschaft voor het gebruik van Kaspersky Small Office Security op diverse apparaten, begint de duur van de licentie vanaf het ogenblik dat u de activatiecode voor het eerst toepast.

We raden u aan een Beheerconsole van Kaspersky Small Office Security aan te maken, zodat u uw activeringscode niet kwijtraakt wanneer u uw besturingssysteem opnieuw installeert, het programma op een nieuw apparaat installeert of het programma opnieuw installeert op uw huidige apparaat. U kunt tijdens de installatie en activering van het programma een Beheerconsole van Kaspersky Small Office Security aanmaken. Als u tijdens de installatie en activering van het programma geen Beheerconsole van Kaspersky Small Office Security hebt gemaakt, kunt u ook een account in het programma aanmaken nadat u deze hebt geïnstalleerd.

Als u uw activeringscode per ongeluk verwijdert of verliest, kunt u proberen deze te herstellen.